ROLLUIKEN Aalst bij rovana

Op zoek naar rolluiken Aalst? Er zijn tal van goede redenen waarom je best wel rolluiken kiest voor je woning. Wij zetten ze graag even op een rij:

  • Dankzij rolluiken maak je het volledig donker in huis, zelfs overdag. Handig voor verkwikkende middagdutjes of voor mensen die met de nachtdienst staan.
  • Rolluiken zijn perfecte geluidsdempers. Last van straatlawaai of luchtverkeer? Met een rolluiksysteem geniet je ‘s avonds in alle rust.
  • Rolluiken werken uiterst isolerend. De koude blijft buiten en de warmte binnen. En in de zomer werkt het natuurlijk net omgekeerd!
  • Inbrekers zien hun kansen vlug keren met een rolluik voor het raam. Geen ingeslagen ruiten of geforceerde ramen met deze belangrijke anti-inbraakmaatregel.

Bij Rovana rolluiken Aalst is er een ruime keuze aan rolluiksystemen. Wat heeft jouw woning precies nodig?

Image for Rolluiken Aalst

Contacteer ons

[ninja_form id=7]

Al meer dan 50 jaar
uw specialist

Professioneel
advies aan huis

Oplossingen
op maat

Alleen
topmerken

Service
Team

Rovana rolluiken Aalst: voorzetrolluiken

Wil je absoluut niet kappen en breken aan je huis? Dan zijn onze voorzetrolluiken de ideale oplossing! En daarom niet alleen.

Deze voorzetrolluiken zijn gemaakt van stevig aluminium. De dubbelwandige lamellen bevatten een isolerend schuim. Ze zien er dan wel iets robuuster uit, maar ze isoleren even goed -of zelfs nog beter- tegen licht, warmte en geluid.

Steeds meer mensen kiezen voor dit systeem met een hedendaagse strakke look. Bij Rovana rolluiken Aalst kies je bovendien uit veel verschillende kleuren en uitvoeringen.

 

Rovana rolluiken Aalst: buitenjaloezieën

Met een buitenjaloezie kies je zelf hoeveel licht en inkijk je naar binnen toelaat. Tegelijk houd je ook het binnenklimaat onder controle, op elk moment van de dag en in ieder seizoen.

Terwijl voorbijgangers niet schaamteloos bij je binnen kijken, behoud jij toch je blik naar buiten. Niet onbelangrijk voor wie thuiswerkt of niet de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan.

Ook rolluiken vOOR JE VELUX-dakramen

Heb je Velux-ramen in je huis, dan kan je evenzeer bij Rovana rolluiken Aalst terecht.

Binnen onze ruime keuze aan Velux-accessoires vind je vast wel wat je nodig hebt:

  • Screens of rolluiken
  • Muggenramen op maat
  • Verschillende soorten raamdecoratie

Contacteer ons

[ninja_form id=8]