RAAMDECORATIE NINOVE bij rovana

Bij Rovana raamdecoratie Ninove zit je perfect als je op zoek bent naar de beste combinatie van kwaliteit en functionaliteit.

Want raamdecoratie moet uiteraard mooi opgaan in je interieur. Al onze gordijnsystemen zijn bovendien van hoogstaande en duurzame kwaliteit waar je nog jarenlang van zal genieten.

Rovana raamdecoratie biedt 8 verschillende gordijnsystemen aan naar ieders budget en smaak. Uiteraard dienen ze ook uitstekend waarvoor ze zijn gemaakt:

  • Perfecte zonwering
  • Ideale bescherming van jouw privacy
  • Constante regeling van het binnenklimaat

Sommige systemen zijn gemotoriseerd en kan je heel gemakkelijk automatisch bedienen.

Image for Raamdecoratie Ninove

Contacteer ons

[ninja_form id=7]

Al meer dan 50 jaar
uw specialist

Professioneel
advies aan huis

Oplossingen
op maat

Alleen
topmerken

Service
Team

Raamdecoratie Ninove: rolgordijn en paneelgordijn

Onze rolgordijnen ogen eigentijds en gezellig. Rovana raamdecoratie Ninove laat je kiezen uit tal van stoffen en dessins. Wij bieden allerlei decoratiestijlen aan, zodat je zeker de juiste look vindt. Deze rolgordijnen kan je met de hand of automatisch bedienen, als je echt kiest voor ultiem comfort.

Bij Rovana vind je ook duo rolgordijnen. Bij dit systeem zijn er niet één, maar twee stoflagen. Eén baan is transparant en de andere lichtdicht. Heel handig omdat je zelf kan kiezen hoeveel inkijk en licht je door het gordijn laat.

Of misschien ben je meer te vinden voor strakke paneelgordijnen? Zij vallen ook heel elegant en geven jouw interieur meteen een extra elan. Ook hier bieden wij een ruime keuze aan kwalitatieve stoffen in tal van decoratieve dessins.

Raamdecoratie Ninove: vouwgordijn, plisségordijn en jaloezie

Wil je iets meer exclusiviteit? Kies dan voor een vouwgordijn in kwalitatieve stoffen. Rovana raamdecoratie Ninove heeft allerlei kleuren en dessins in huis. Deze raambekleding brengt meteen sfeer en gezelligheid bij je thuis.

Plissé- of dupligordijnen worden door veel mensen gesmaakt. En ze zijn er ook voor ramen met speciale vormen. Je kan ze op vele manieren met elkaar combineren en ze hebben een karaktervol design.

Rovana raamdecoratie Ninove biedt natuurlijk ook nog de klassieke, maar heel sfeervolle jaloezie aan. Spring hier creatief om met kleur, dessin en materiaal, dan springt deze raambekleding meteen in het oog. De lamellen draai je in één snelle beweging om, dus superhandig ook.

 

reepgordijn en Velux accessoires

Heb je eerder afgeronde en afgeschuinde geleiding nodig? Dan zijn reepgordijnen de ideale oplossing. Want je kan ze helemaal op maat in je interieur verwerken. Ook horizontale reepgordijnen zijn bij ons te verkrijgen. Bij Rovana raamdecoratie Ninove kies je uit een heleboel modieuze kleuren en dessins.

Maar wij komen ook tegemoet aan jouw Velux-ramen. Rovana raamdecoratie Ninove biedt alle mogelijke accessoires voor elke type Velux-raam. Vertel ons gerust wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contacteer ons

[ninja_form id=8]