Raamdecoratie Aalst bij rovana

Op zoek naar raamdecoratie Aalst? Kwalitatieve raambekleding sluit naadloos aan bij je interieur én is bovendien uiterst functioneel. Raamdecoratie biedt gordijnsystemen die niet alleen mooi ogen, maar ook:

  • De felle zon blokkeren
  • Het binnenklimaat controleren
  • Jouw privacy garanderen

Bij Rovana heb je de keuze uit maar liefst 8 verschillende gordijnsystemen met telkens een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Sommige systemen kan je bovendien ook gemotoriseerd bedienen.

We zetten graag alle systemen voor jou op een rij.

Raamdecoratie Aalst: rolgordijnen en paneelgordijnen

Rolgordijnen ogen strak, maar toch ook gezellig. Bovendien heb je bij Rovana raamdecoratie Aalst een enorm rijke keuze aan stoffen en designs. Zo doe je je interieur alle eer aan. Deze kwalitatieve raambekleding wordt handbediend, maar kan ook gemotoriseerd voor jouw ultieme comfort.

Of misschien zijn onze duo rolgordijnen voor jou een betere optie? Een duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen: een transparante en een niet-transparante baan. Zo kan je zelf kiezen hoeveel inkijk en lichtinval je toelaat. Rovana biedt zo een uitstekende oplossing voor elk moment van de dag.

Bij ons vind je ook erg elegante paneelgordijnen. Mensen die houden van een strakke en moderne look, kiezen doorgaans voor deze raambekleding. Je hebt ook hier een ruime keuze aan kwalitatieve stoffen in een eigentijds design.

Image for Raamdecoratie Aalst

Contacteer ons

[ninja_form id=7]

Al meer dan 50 jaar
uw specialist

Professioneel
advies aan huis

Oplossingen
op maat

Alleen
topmerken

Service
Team

Raamdecoratie Aalst: vouwgordijn, plisségordijn en jaloezie

Hou je van een exclusieve uitstraling in huis? Ga dan voor een vouwgordijn in een hoogwaardige stof. Bij Rovana raamdecoratie Aalst heb je een rijke keuze aan kleuren en designs. Je haalt sowieso een unieke sfeer en absolute gezelligheid naar binnen met deze raambekleding.

Met een plissé- of dupligordijn creëer je pas echt een karaktervolle look. Deze zonweringen kan je op allerlei manieren en volledig naar eigen smaak combineren. Al onze plisségordijnen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en passen ook perfect bij ramen met speciale vormen.

Bij Rovana raamdecoratie Aalst kan je ook nog terecht voor een sfeervolle jaloezie of vlinderjaloezie. Een jaloezie oogt dan wel klassieker, maar door creatief om te springen met kleur, dessin of materiaal, maak je er een ware eyecatcher van. Bovendien is deze raamdecoratie uiterst handig in gebruik: in één tel draai je alle lamellen tegelijk om!

Raamdecoratie: reepgordijnen en Velux accessoires

Een reepgordijn is uiterst handig als je naast rechte ook afgeronde of afgeschuinde geleiding nodig hebt. Zelfs horizontale reepgordijnen bestaan, voor een lichtstraat bijvoorbeeld. Rovana raamdecoratie biedt reepgordijnen aan in verschillende modieuze kleuren en diverse kwaliteiten.

Rovana raamdecoratie Aalst wil tot slot ook tegemoetkomen aan jouw Velux-ramen. Wij hebben heel wat Velux-toepassingen in huis in allerlei maten, stijlen en kleuren. Kom gerust vragen om advies of meer uitleg omtrent deze Velux raamdecoratie Aalst.

Contacteer ons

[ninja_form id=8]