Ons bedrijf

meer dan 50 jaar ervaring in zonwering en rolluiken

Rovana startte als verwerker van technische weefsels voor zonwering. Vanuit die expertise zette het familiebedrijf de stap naar de productie en assemblage van buitenzonwering. Rovana speelde daarmee in op de veranderende tijdsgeest. Eenvoudige schermen werden veeleisende totaalprojecten die kennis en vakmanschap vereisen.

Totaaloplossingen op maat

Door haar jarenlange knowhow te koppelen aan de producten van de allerbeste leveranciers, kunt u bij Rovana uw keuze maken uit een zeer kwalitatief aanbod. Rovana biedt totaaloplossingen op maat van uw wensen en behoeften. U kunt rekenen op een degelijk advies van specialisten. De realisatie van uw project gebeurt eveneens door professionele vakmannen, een garantie voor een perfecte afwerking. Ook nadien geniet u van een uitstekende en flexibele service.

Onze aanpak

De aanpak van Rovana, dat is keuze en kwaliteit. Rovana beschikt over een enthousiast en vakkundige team die u de best mogelijke service biedt. Dankzij hun jarenlange ervaring staat hun aanpak garant voor een degelijk advies, een vakkundige montage en een perfect eindresultaat.

inspireren

Rovana biedt u heel veel mogelijkheden om uw omgeving beter te maken. Elke oplossing uit onze ruime collectie heeft een eigen stijl en uitstraling. Laat u inspireren door de vele technische mogelijkheden, materialen en kleuren om uw eigen sfeer te creëer.

opmeten

Ieder gebouw is uniek. Daarom komen wij uw situatie opmeten. Zo bent u verzekerd van een perfecte oplossing: alleen door precies te meten bent u zeker van een mooi strak en passend resultaat. De ervaren opmeters houden bovendien rekening met openslaande ramen of deuren en andere aspecten die u misschien over het hoofd kan zien.

oplossing

Uit het brede gamma van Rovana kiest u een zonwering die perfect bij uw situatie past. De keuzemogelijkheden zijn erg ruim. Niet alleen zijn er diverse materialen en kleuren. Er zijn ook verschillende manieren om uw zonwering te bedienen, zowel manueel als elektrisch.

realisatie

Wij plaatsen uw zonwering professioneel en vakkundig zodat onze oplossing helemaal beantwoordt aan uw wensen. Door hun jarenlange ervaring weten onze bekwame monteurs op elke uitdaging een antwoord. Zij monteren onze systemen snel, betrouwbaar en secuur. Door deze professionele aanpak garanderen wij een onberispelijk resultaat.

opvolging

Zonwering of rolluik defect? Rovana staat ook in voor de herstelling en onderhoud van jouw zonwering, terrasoverkapping, raamdecoratie, rolluiken, muggenramen en poorten.

Onze services

Zo maken wij onze belofte waar

Door onze jarenlange ervaring en ruime service staan wij als familiebedrijf garant voor een professionele aanpak en een onberispelijk resultaat.

  1. Rovana spreekt als familiebedrijf uw taal. Wij weten welke behoeftes u heeft en spelen dan ook perfect in op uw vraag.
  2. Rovana geeft u professioneel advies op basis van meer dan 50 jaar ervaring in zonwering. Rovana heeft ondertussen meer dan honderden succesvolle projecten opgevolgd en afgeleverd.
  3. Rovana biedt een totaaloplossing, volledig op maat van uw wensen en behoeften. Bij Rovana heeft u de keuze uit tientallen afwerkingsmogelijkheden en zo’n 200 kleuren. Bovendien kunnen wij vaak ook uw eigen design in de praktijk omzetten.
  4. Rovana werkt samen met sterke partners, waardoor wij u een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle producten kunnen aanbieden. 
  5. Bij Rovana kunt u rekenen op informatie en advies van specialisten, ook voor de meest complexe projecten. Wij maken er een punt van om de nieuwste trends en technologieën op de voet te volgen.
  6. De realisatie van uw project gebeurt door professionele vakmannen, een garantie voor een perfecte afwerking.
  7. Bij Rovana geniet u van een uitstekende en flexibele service voor, tijdens en na uw aankoop. U kunt erop rekenen dat uw producten op tijd worden geleverd.
  8. Rovana staat voor een garantie van 2 jaar in de beste condities.
  9. Bij problemen kan u steeds met ons contact opnemen, ons serviceteam helpt u zo spoedig mogelijk.
  10. Rovana luistert echt naar u. Bij Rovana kunt u rekenen op een vaste contactpersoon die uw project van A tot Z opvolgt.