Nazomeren in eigen tuin

Zonwering op maat

Met de herfst voor de deur, kunnen we al beginnen uitkijken naar een heerlijke nazomer. De tijd is voorbij dat een tuin alleen iets voor in de zomer is. Wie zich voorziet van degelijke zonwering kan op een aangename manier genieten van de laatste zonnestralen om zo met opgeladen batterijen de lange wintermaanden in te duiken.

Zorgeloos buiten leven

Wil je ten volle profiteren van de najaarszon? Investeer in kwalitatieve zonwering die je terras van de nodige schaduw voorziet én windvrij maakt. Zo maak je van jouw tuin en terras een verlengstuk van je woning waar het bij mooi weer prettig cocoonen is.

Zonwering op maat

Zowel grote als kleine oppervlakten kunnen worden voorzien van zonwering die opgaat in de tuin en er mooi uitziet. Wie de hoeveelheid zon op zijn terras wil regelen, kiest voor een kantelbaar lamellendak. Een pergola is dan weer geschikt voor een groot terras zonder dat je veel ruimte verliest. Neem een kijkje in de Dickson catalogus en ontdek welke doekkleur bij de stijl van jouw huis zou passen.

Zonnetent met dubbele functie

Wil je het hele jaar door buitenleven? Opteer dan voor een zonnetent waar ook verlichting en verwarming in voorzien kan worden. De bedieningsmogelijkheden zijn zowel manueel als elektrisch. Overdag zorgt een zonnetent voor koelte en als het ’s avonds frisser wordt, houdt ze de warmte nog even wast.

Is er iets zaliger dan in de zachte zon te genieten van een apéro met een dekentje op de benen? Nazomeren op zijn best.

Broeikaseffect vermijden

De najaarszonnestralen mogen dan wel als zacht omschreven worden, wie gezellig achter het zonnige raam kruipt met een boek, zal kunnen beademen dat ze heel wat warmte kunnen afgeven. Dit broeikaseffect vermijd je door een verticale zonwering te voorzien. Screens houden de warmte buiten en filteren het licht.

Bij Rovana vind je zonweringen- en screens in verschillende uitvoeringen die kunnen worden aangepast aan de stijl van jouw huis waardoor ze een meerwaarde kunnen betekenen voor het design. Neem een kijkje in de catalogus en ontdek welke screens bij de stijl van jouw huis zouden passen.

Buiten en binnen

Hecht je veel belang aan de natuur? Opteer voor zonwering en laat je woning harmonieus opgaan in de omringende natuur. Het zonlicht kan nog steeds royaal binnen en je verliest geen uitzicht op de omgeving of tuin. Binnen en buiten lopen mooi in elkaar over. Het beste van twee werelden.

Combineer het beste van twee werelden: natuur met de luxe van binnen. Graag meer info over jouw ideale zonwering? Contacteer ons of vraag je gratis en vrijblijvende offerte aan.