Waarom nu nog zonwering aanschaffen?

Waarom nu nog zonwering aanschaffen?

De dagen worden korter en de zon staat minder hoog. Maar dat wil niet zeggen dat zonwering niet langer nuttig is. Wanneer de zon in de herfst en de winter lager staat kan het handig zijn om de invallende stralen te beperken. Zeker wanneer die bijvoorbeeld op je computer- of televisiescherm schijnen. Bovendien is zonwering een investering waar je jaren plezier van hebt. Daarom is het verstandig om ook nu nog zonwering aan te schaffen.

Nu nog zonnewerking aanschaffen

Je droomhuis kopen of bouwen en er dan niet volledig van kunnen genieten omdat de zon de woning te veel opwarmt of invallende zonnestralen storend zijn. Het is iets wat we te allen tijde moet kunnen vermijden. Tegelijk is zonwering een investering in de meerwaarde van je huis. En een investering waar je jarenlang genot van hebt.

Wil je zonwering installeren, dan ga je dus best niet over één nacht ijs. Laat je niet zomaar verleiden door producenten die met dure reclamespots jouw aandacht trekken (en doorrekenen aan de klant), maar vergelijk en vraag rond en werk vooral met een firma die kwaliteit en klantentevredenheid belangrijker vindt dan massaproductie. Net zoals wij bij Rovana!

Bekijk zeker onze referenties en overtuig jezelf van de kwaliteit en het maatwerk dat wij leveren. Bij Rovana kan je terecht voor verschillende types kwalitatieve zonwering, steeds op maat gemaakt en professioneel geplaatst. Daarvoor hebben we onze eigen plaatsingsdienst ter beschikking. Mochten er nadien nog aanpassingen of herstellingen nodig zijn, dan kan je dus steeds op ons blijven rekenen.

Onze showroom

Wanneer je zonwering overweegt zal je merken dat er een enorme keuze in soorten zonwering is. Afhankelijk van jouw situatie kan het beter zijn te kiezen voor een zonnescherm, verandazonwering of screens. Voor ieder scenario hebben wij een oplossing op maat. Lees ook zeker onze blog met tips waarop je best let bij het kiezen van buitenzonwering.

Daarom is het belangrijk dat je je goed laat adviseren. In onze ruime toonzaal nabij Aalst kunnen we je de verschillende toepassingen demonstreren. Daarnaast tonen we je de veelheid aan stoffen – in alle beschikbare diktes en kleuren – en geleidingssystemen waarin we voor jou zonwering op maat kunnen maken.

Uiteraard komen we ook graag bij je langs voor professioneel advies. We bekijken de situatie, nemen de afmetingen en bezorgen je een vrijblijvende, gepersonaliseerde offerte. Kom zeker langs in onze showroom of neem contact met ons op voor alle extra informatie.