Rovana opendeurdagen september 2019

Beleef een weekend vol inspiratie met infosessies en workshops

Beleef een weekend vol inspiratie met infosessies en workshops

Van vrijdag 27 september tot en met zondag 29 september zijn er opendeurdagen bij Rovana. Het wordt een weekend vol kortingen op zonwering, info sessies en workshops. En uiteraard word je hartelijk ontvangen met een lekker hapje en drankje.

Opendeurdagen bij Rovana

Tijdens ons opendeurweekend kan je in de showroom kennis komen maken met onze verschillende producten voor zonwering, rolluiken, automatisatie en nog veel meer. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over ons aanbod en de oplossingen die we kunnen bieden voor jouw woning.

Ons programma

Maar dat is niet alles. Het hele weekend door zijn er verschillende demonstraties en workshops waar je gratis aan kan deelnemen.

Doorlopende infosessies

Doorlopend worden er demonstraties georganiseerd die je laten kennismaken met alle mogelijkheden van Smart Living. Je komt er alles te weten over de systemen voor klimaatbeheersing, veiligheid en comfort van Somfy en Tahoma.

Deze systemen maken je het leven makkelijker door zonwering, raamdecoratie, rolluiken, verlichting, poorten, hekken en elektrische installaties vanop je smartphone of tablet te bedienen. Of je nu thuis bent of op afstand, via de handige app houd je jouw woning helemaal onder controle.

Somfy Tahoma Smart Home

1. Infosessie: upcycling met doekresten

Je kan er verschillende presentaties bijwonen. Zo is er op 28 en 29 september, telkens om 11u, een presentatie upcycling met doekresten van Rovana (maximum 10 personen/sessie). Tijdens deze sessie leer je alles over hergebruiken van stoffen om accessoires in je woning een uniek karakter te geven. Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier. Een inschrijving geldt voor één persoon. Gelieve apart in te schrijven indien je graag met meerdere personen aan een sessie wenst deel te nemen.

Let op! Vooraf inschrijven is verplicht! 

2. Workshop: bloemen in een doekje

Naast de infosessies kan je ook deelnemen aan de workshop bloemen in een doekje … bij Rovana in samenwerking met Agreflor. De workshop wordt georganiseerd op 28 en 29 september om 13u. Per sessie kunnen maximum 10 personen deelnemen. Inschrijven doe je best via het inschrijvingsformulier. Laat gerust je gegevens achter zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen.

Let op! Vooraf inschrijven is verplicht! 

Workshop bloemen in een doekje

3. Infosessie: raamdecoratie

Om 14u houden we een infosessie over de raamdecoratie bij Rovana i.s.m. Decoline. Interieurtrends zijn vluchtig. Je leert hier alles over de nieuwste trends voor dit jaar en we blikken ook vooruit op de trends voor 2020. It’s a man’s world voor een stoerdere touch, een elegante Female touch of met back to nature tinten voor een natuurlijke uitstraling.

Per sessie kunnen er 10 personen deelnemen. Ook hiervoor kan je inschrijven via het inschrijvingsformulier. Inschrijven doe je best per persoon indien je met meerdere personen aan een sessie wenst deel te nemen.

Let op! Vooraf inschrijven is verplicht! 

Infosessie raamdecoratie

Wij kijken er alvast naar uit om jou te mogen ontvangen tijdens ons opendeurweekend. Je bent van harte welkom bij Rovana, Geraardsbergsesteenweg 129 in Erembodegem. Wanneer je je inschreef voor een workshop of presentatie, dan is de inschrijving definitief op het moment dat je van ons een bevestiging ontving.

Door je in te schrijven kunnen wij je ook verder op de hoogte houden van onze acties en voordelen. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens overeenkomstig de GDPR wetgeving. Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze website.