Raamdecoratie geeft kleur aan de herfst

Overgordijnen beschermen tegen fel zonlicht en inkijkende passanten. Toch ruimen ze stilaan plaats voor raamdecoratie in diverse uitvoeringen die perfect aansluit bij de stijl van je woning. Bij Rovana is er keuze genoeg! Van rolgordijnen tot vouwgordijnen, verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

HET BELANG VAN RAAMDECORATIE

Raamdecoratie is decoratief en biedt bescherming tegen het binnengluren van voorbijgangers. Bovendien dient het als zonwering en zorgt het voor een aangenaam binnenklimaat. Raamdecoratie die aansluit bij je interieur en het aanzicht van je woning zorgt voor een persoonlijke touch. Rovana gidst jou door de mogelijkheden.

(Duo) rolgordijnen

Deze populaire en budgetvriendelijke raamdecoratie is makkelijk aan te passen aan de inrichting en het type woning. Met verschillende maten, kleuren en materialen, is er voor ieder wat wils. Wanneer de zon te fel binnenschijnt, kunnen ze bovendien met een verduisteringslaag worden uitgerust.

Wie nog meer comfort wil, kan kiezen voor duorolgordijnen. Deze bestaan uit 2 stoflagen met transparante en niet-transparantie banen. Dankzij de brede horizontale banen ontstaat er een ruimtelijk gevoel en wordt jouw privacy gegarandeerd.

VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen hebben een exclusieve uitstraling en worden vervaardigd uit hoogwaardige stoffen met een geraffineerde afwerking. Een vouwgordijn biedt bovendien een groot gebruiksgemak en kan zichzelf horizontaal uitvouwen via een mechanisme.

(VLINDER)JALOEZIEËN

Wie een uniek accent wenst te integreren in zijn woonstijl, kiest voor jaloezieën. Met een waaier aan materialen zoals kunststof, hout, aluminium, leder of lichtdoorlatende stof in talrijke kleuren en dessins, is deze raamdecoratie volledig aanpasbaar aan jouw wensen. Jaloezieën uit kunststof zijn daarbij de ideale oplossing voor badkamer en keuken.

Wil je een optimale filtering van licht én een optisch effect, dan zijn vlinderjaloezieën iets voor jou. Wanneer de jaloezieën gesloten zijn, ontstaat het effect van een plisségordijn. Wanneer de lamellen openblijven, ogen ze als een horizontale jaloezie.

PANEELGORDIJNEN

Beschikt jouw woning over grote ramen? Dan is een paneelgordijn de perfecte oplossing. Met een stijlvolle uitstraling past het perfect in een strak interieur en zorgt het tegelijkertijd voor rust en privacy. Bovendien bieden paneelgordijnen akoestische voordelen.

PLISSéGORDIJNEN EN DUPLIGORDIJNEN

Plisségordijnen zijn erg functioneel. Met het top-down model kun je de plisségordijnen van boven naar beneden uitvouwen. Of je kiest voor plisségordijnen die je langs beide kanten – van boven naar beneden en van beneden naar boven – uitvouwt.

Zoek je een ideale raamdecoratie voor je veranda of kantoor, dan is een dupligordijn een aanrader. Ze bestaan uit twee verschillende stoffen die samen een honingraat vormen. Dankzij een aangepaste koordgeleiding passen ze op elk raam. Bovendien zijn er geen storende koordjes of koordgaten, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling.

REEPGORDIJNEN

Heb je trapeziumvormige of driehoekige ramen? Dan zijn reepgordijnen ideaal omdat ze een optimale hoeveelheid licht filteren. Met een eenvoudige kettingbediening of optioneel met een gemotoriseerde bediening, bieden ze heel wat gebruiksgemak.

-10% korting op raamdecoratie tijdens de maand oktober

Rovana is al 85 jaar de specialist in zonweringen, terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken, muggenramen,… Ontdek vandaag nog ons ruim assortiment!

Van 1 t.e.m. 31 oktober kan je genieten van 10% korting op ons volledige assortiment raamdecoratie.

Stuur snel een mailtje naar info@rovana.be, vul het contactformulier in of bel naar 053 83 25 04. Wij staan steeds klaar om je bij te staan met professioneel advies.