Opendeurweekend bij Rovana 25 en 26 september

Tijdens de opendeurdagen biedt Rovana tal van kortingen op raamdecoratie

Noteer alvast 25 en 26 september in jouw agenda. Rovana opent dan naar jaarlijkse gewoonte zijn deuren en biedt jou met kortingen op raamdecoratie, terrasoverkappingen en tal van acties op rolluiken en muggenramen. Daarnaast kunt u een lekkere wafel komen smullen.

Openingsuren

  • Zaterdag 25 september van 9.30 uur tot 17.00 uur
  • Zondag 26 september van 13.00 uur tot 17.00 uur

Geniet van de kortingen en vermijdt de prijsstijgingen volgend jaar!

Wij zetten alle acties even op een rijtje zodat je weet waaraan jij je mag verwachten.

10% KORTING OP RAAMDECORATIE

Een degelijk rolgordijn of andere raamdecoratie heeft naast decoreren nog tal voordelen:

  • Verduistering

Wie kiest voor raamdecoratie in een verduisterende stof houdt het licht buiten. Ideaal voor zij die graag in een volledig donkere kamer slapen. Kijk dus goed naar de ruimte waar je de raamdecoratie plant te hangen alvorens je de stof bepaalt.

  • Energiebesparend

Wie raamdecoratie heeft, kan de temperatuur binnenshuis regelen en zo energie en kosten besparen. In de zomer wordt de warmte buitengehouden en in de winter andersom.

  • Privacy

Raamdecoratie zorgt ervoor dat niet iedereen kan binnenkijken. Pottekijkers kunnen dus niet zien of je thuis bent of wat er in jouw huis te rapen valt.

TERRASOVERKAPPINGEN

Met een terrasoverkapping geniet je het hele jaar door van een aangenaam buitenleven. Rovana heeft voor elk type terras een terrasoverkapping op maat. Denk aan een lamellendakpergola of vouwdak. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de perfecte terrasoverkapping.

VERSCHILLENDE ACTIES OP ROLLUIKEN EN MUGGENRAMEN

Doordat er een luchtbuffer is tussen raam en rolluik, fungeren rolluiken  als een extra isolatiebuffer. Net als screens bieden rolluiken jou energievoordelen en een groter privacygevoel. Bij Rovana vind je uiteenlopende rolluiken die een meerwaarde voor jouw woning kunnen betekenen.

Wij ontvangen je graag tijdens de opendeurdagen in onze showroom te Erembodegem – Aalst. Heb je alvast een vraag over bovenstaande acties? Neem dan zeker via deze weg contact met ons op. Hopelijk tot dan!