Bezoek de opendeurdagen bij Rovana

Van 9 t.e.m. 17 maart zijn het opendeurdagen bij Rovana. Je kan in die periode genieten van tal van acties, kortingen en andere voordelen. Bovendien kan je via onze wedstrijd kans maken op een gratis zonnetent. Hieronder meer info over hoe je precies kan deelnemen.

Acties en kortingen

Tijdens de opendeurdagen kan je rekenen op verschillende kortingen op Rovana producten. We geven je alvast een overzicht van onze niet te missen acties:

Primeur

Ook kan je tijdens de opendeurdagen genieten van een primeur: er zal een nieuwe Rovana zonnetent worden voorgesteld. Ben je benieuwd? Kom dan zeker langs in onze showroom of download hier alvast de info brochure.

Heb je graag meer info over de andere producten? Neem dan zeker een kijkje bij ons volledige aanbod. Nog niet helemaal overtuigd? Dan zijn de opendeurdagen het ideale moment om het volledige aanbod te ontdekken. Kom dus zeker eens langs in onze showroom!

Maak kans op een gratis zonwering

Naast tal van acties, kan je tijdens de opendeurdagen ook deelnemen aan onze wedstrijd, want we verloten een Rovana zonnetent. Je kan op twee manieren kans maken op deze mooie prijs:

  • Kom langs in onze showroom tijdens de opendeurdagen, waar je kan deelnemen aan de hand van een wedstrijdformulier.
  • Bezoek onze Facebook-pagina. Post een foto van je terras als reactie in de vastgepinde post en tag je vrienden met wie je deze zomer heerlijk zou willen aperitieven onder je nieuwe Rovana zonnetent.

Wedstrijdvoorwaarden

De Rovana zonnetent is niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.

Rovana behoudt het recht om deelnemers te diskwalificeren als we merken dat er ongepast materiaal wordt gepost.

De winnaar zal geselecteerd worden op de laatste dag van de opendeurdagen (17/03) uit alle personen die hebben gereageerd met een foto op onze vastgepinde Facebook post of die een wedstrijdformulier hebben ingevuld tijdens een bezoek aan onze showroom. De winnaar zal per mail of telefoon verwittigd worden, waarna de prijs persoonlijk zal overhandigd worden in onze showroom te Erembodegem.

Rovana is niet aansprakelijk voor enige zichtbare en/of verborgen gebreken aan de prijs en/of enige andere schade veroorzaakt door verzending en/of andere wijze van transport. De prijs is exclusief plaatsing van de zonnetent, maar u kan zich ook laten bijstaan voor de plaatsing door de Rovana plaatsingsdienst.

Door deel te nemen geven eventuele winnaars hun akkoord om mee te werken aan promotionele activiteiten in verband met de actie, waaronder de uitreiking van de prijs. Eventuele foto’s kunnen door Rovana worden gebruikt voor publiciteitsdoeleinden, zonder enige compensatie van welke aard ook.

De opendeurdagen gaan door van 9 tot 17 maart in onze showroom te Geraardsbergsesteenweg 129, 9320 Erembodegem.

Heb je vragen? Contacteer ons of kom langs in onze showroom.
We kijken ernaar uit je bij Rovana te verwelkomen!