bg

Horeca

Zonwering = meer omzet

Met een scherm, zonwering of overkapping kunt u uw gasten zowel ’s winters als ’s zomers buiten laten zitten. Dat is beslist een troef voor uw zaak.

Niet alleen uw rokende gasten zullen de gezellige buitenplek weten te waarderen. Door buiten tafeltjes aan te bieden — ook als het een beetje waait of regent — vergroot u de capaciteit van uw zaak, biedt u een oplossing voor rokers en maximaliseert u de aantrekkingskracht van uw locatie. Kortom: u vergroot beslist de omzet van uw zaak. Rovana biedt u verschillende mogelijkheden om soepel en stijlvol in te spelen op wind, water en zon. Schijnt de zon? Dan kunt u verkoeling bieden op een schaduwrijk terras.

Regent het een beetje? Ook dan zitten uw gasten beschut en behaaglijk warm onder uw terrasoverkapping. Met het zonwerende productenassortiment van Rovana horen hinderlijke zonnestralen tot het verleden en bespaart u op koeling. Naast alle praktische voordelen van een goede overkapping, biedt de oplossing u de mogelijkheid om extra publiciteit te maken voor uw bedrijf of de klasse ervan extra te ondersteunen.